Recept
« Terug naar recepten
Dessert: vanillepudding met een vleugje advocaat en speculaas
PT15M
Dessert: vanillepudding met een vleugje advocaat en speculaas
Zin in een simpel dessertje hier is er eentje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: vanillepudding met een vleugje advocaat en speculaas te bereiden
- Bereid de vanille pudding zoals vermeld op de verpakking, ik gebruik wel maar 500 ml melk voor een vaste pudding. Het vanille stokje open gesneden en de vanille eruit geschraapt toevoegen bij de melk. Verkruimel de speculaas, vul de bodem van de glazen met een flinke scheut advocaat vervolgens de speculaas erover verdelen. Verdeel de pudding over de glazen en laat afkoelen. Als de pudding op kamertemperatuur is deze in de koelkast zetten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Wrobel Richard zegt: