KookJij

Dessert: vanillepudding met een vleugje advocaat en speculaas

Zin in een simpel dessertje hier is er eentje.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: vanillepudding met een vleugje advocaat en speculaas te bereiden

  1. Bereid de vanille pudding zoals vermeld op de verpakking, ik gebruik wel maar 500 ml melk voor een vaste pudding. Het vanille stokje open gesneden en de vanille eruit geschraapt toevoegen bij de melk. Verkruimel de speculaas, vul de bodem van de glazen met een flinke scheut advocaat vervolgens de speculaas erover verdelen. Verdeel de pudding over de glazen en laat afkoelen. Als de pudding op kamertemperatuur is deze in de koelkast zetten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Wrobel Richard

Wrobel Richard zegt:
Dat is heerlijk
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker Anna, meer hoeft dat niet te zijn ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad Henny maar dan heb je wel veel van het goede ;-) Je kan ook plastiek folie over de glazen doen voor je het in de koelkast zet.
Henny Lansink

Henny Lansink zegt:
nadat je het warm in de glazen hebt geschonken nog wat advocaat er over om velvorming tegen te gaan
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Simpel, maar toch heel feestelijk! :-)