Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Dessert: havermoutpap
PT15M
Dessert: havermoutpap
Een heerlijk dessert: havermoutpap recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: havermoutpap te bereiden
Neem 100 ml melk los de pudding poeder goed op.
Voeg de havermoutvlokken bij de koude melk evenzeer de suiker en breng aan de kook. Neem van het vuur,
roer er voorzichtig de opgeloste pudding poeder eronder.
Zet terug op het vuur en laat even verder koken maar goed roeren.
Serveer de havermoutpap in schaaltjes en laat afkoelen.
Voeg de havermoutvlokken bij de koude melk evenzeer de suiker en breng aan de kook. Neem van het vuur,
roer er voorzichtig de opgeloste pudding poeder eronder.
Zet terug op het vuur en laat even verder koken maar goed roeren.
Serveer de havermoutpap in schaaltjes en laat afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Lekkerbekske zegt:
Hilde Dumont zegt: