KookJij

Dessert: havermoutpap

Een heerlijk dessert: havermoutpap recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert: havermoutpap te bereiden

Neem 100 ml melk los de pudding poeder goed op.
Voeg de havermoutvlokken bij de koude melk evenzeer de suiker en breng aan de kook. Neem van het vuur,
roer er voorzichtig de opgeloste pudding poeder eronder.
Zet terug op het vuur en laat even verder koken maar goed roeren.
Serveer de havermoutpap in schaaltjes en laat afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Rien dat het gesmaakt heeft ;-)
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
MMMMMM was weer heerlijk.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Haha, en jij met twee pootjes ;-) xxx
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Je vriendinnetje verwend je maar, zelfs met 1 pootje.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Laat het je smaken Lekkerbekske, ben vlug gaan kijken op de verpakking, 50 gr weegt 1 zakje poeder ;-)
Lekkerbekske

Lekkerbekske zegt:
Nu maar hopen, dat die zakjes vanillepudding hetzelfde gewicht hebben in Canada als in Nederland of België. Wat een interessant idee, om een extra smaakje toe te voegen aan havermout. Ik eet elke morgen havermout, maar dan die instant variatie, maar die ouwerwetse lijkt me toch lekkerder. Ik ga dit in ieder geval proberen.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Erwin is er verzot van dacht zal hem maar eens verrassen ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dat is lang geleden dat ik dat heb gegeten, zeg! :-)