Recept
« Terug naar recepten
Dessert: pudding met appel en boterkoekjes
PT20M
Dessert: pudding met appel en boterkoekjes
Een gemakkelijk dessertje voor de herfstdagen deze kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: pudding met appel en boterkoekjes te bereiden
- Appel in zeer fijne blokjes snijden deze onderdompelen in het vruchtensap. Haal de blokjes appel eruit, (hou een beetje aan de kant) bak deze samen even kort met de griessuiker aan. Bereid de pudding: voeg de puddingpoeder bij het vruchtensap en roer goed los. Melk met de suiker aan de kook brengen voeg de opgeloste puddingpoeder toe. Laat even kort opkoken goed blijveven roeren. Vul de glaasjes met in elk glas een koekje de rauwe appelblokjes erover. Stort de pudding erover en werk af met de gebrokkelde boterkoekjes en appelblokjes. Dit dessert werd koud geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: