Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van tonijn
PT10M
Carpaccio van tonijn
Een tongstreling om je lief te verrassen. Heerlijk als voorgerecht, maar ook als tussengerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van tonijn te bereiden
Dresseer de carpaccio van tonijn op bord de jonge sla in het midden van het bord bv: mesclum is een salade uit de Franse keuken. Het bestaat uit verschillende jonge geoogste bladgroenten, waaronder bv. slasoorten, andijviesoorten, kruiden, bloemblaadjes en soms zelfs bloemen. Natuurlijk de rucola niet vergeten. Strooi de iets fijne gehakte noten erover.
Werk af met geraspte kaas, zeezout, peper en balsamicodressing.
Voor de liefhebbers het coctailtomaatje erbij serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.