KookJij

Carpaccio van tonijn

Een tongstreling om je lief te verrassen. Heerlijk als voorgerecht, maar ook als tussengerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van tonijn te bereiden


Dresseer de carpaccio van tonijn op bord  de jonge sla in het midden van het bord bv: mesclum is een salade uit de Franse keuken. Het bestaat uit verschillende jonge geoogste bladgroenten, waaronder bv. slasoorten, andijviesoorten, kruiden, bloemblaadjes en soms zelfs bloemen. Natuurlijk de rucola niet vergeten. Strooi de iets fijne gehakte noten erover. 
Werk af met geraspte kaas, zeezout, peper en balsamicodressing. 
Voor de liefhebbers het coctailtomaatje erbij serveren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst