KookJij

Salade Surf & Turf

Deze salade zag ik ooit eens ergens op een menukaart staan. En omdat ik altijd moeite heb met kiezen tussen vlees of vis is dit voor mij een ideale combinatie. Ik kende de Surf & Turf wel als hoofdgerecht en durfde het dus wel aan om dit ook als salade te bestellen. Het was een goede keuze. Ik heb gewoon onthouden wat de ingrediënten waren en dus met een beetje creativiteit en uitproberen was het helemaal niet moeilijk om het zelf ook te maken..
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Australie
Keuken: Australische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade Surf & Turf te bereiden

  1. Snijd de gamba`s over de rug open en haal het darmkanaal eruit.
  2. Maak een marinade en marineer de gamba`s hier +/- 1 uur in. Let op de tijd van het marineren komt nog bij de bereidingstijd!
  3. Maak de borden op met de sla en de carpaccio.
  4. Roerbak de gamba`s in een wok +/- 7 min. en schik de gewokte gamba`s op het bord.
  5. Garneer met de pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, komkommer en maak het geheel af met de truffelmayonaise.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Lekker met stokbrood of ciabatta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst