Serveer er ciabatta of foccacia brood bij.
Recept
« Terug naar recepten
Insalata 4 stagioni
PT20M
Insalata 4 stagioni
De naam van deze salade is afgeleid van de pizza 4 stagioni. Een soortgelijke salade heb ik wel eens voorbij zien komen tijdens een lunch in een lunchroom. Dat bracht me op het idee om hem thuis ook eens een keer (na) te maken. Je kunt het eten als lunch maar ook als hoofdgerecht voorafgegaan door bijvoorbeeld een soepje.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata 4 stagioni te bereiden
- Verdeel de sla over de borden, schik de zalm en carpaccio over de sla (tegenover elkaar).
- Bak de champignons met de knoflook en de peterselie en bak of gril de paprika.
- Doe gebakken champignons en paprika op de salade.
- Garneer met de croutons, pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.