KookJij

Insalata 4 stagioni

De naam van deze salade is afgeleid van de pizza 4 stagioni. Een soortgelijke salade heb ik wel eens voorbij zien komen tijdens een lunch in een lunchroom. Dat bracht me op het idee om hem thuis ook eens een keer (na) te maken. Je kunt het eten als lunch maar ook als hoofdgerecht voorafgegaan door bijvoorbeeld een soepje.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Insalata 4 stagioni te bereiden

  1. Verdeel de sla over de borden, schik de zalm en carpaccio over de sla (tegenover elkaar).
  2. Bak de champignons met de knoflook en de peterselie en bak of gril de paprika.
  3. Doe gebakken champignons en paprika op de salade.
  4. Garneer met de croutons, pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Serveer er ciabatta of foccacia brood bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst