Recept
« Terug naar recepten
Champignons, spekblokjes, ui en kerrie
PT30M
Champignons, spekblokjes, ui en kerrie
Een heerlijk champignons, spekblokjes, ui en kerrie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons, spekblokjes, ui en kerrie te bereiden
Snijd de ui vrij grof in ringen.
De champignons in tweeën, grote in vieren.
Bak de spekblokjes, doe de ui erbij en fruit deze glazig.
Voeg dan de champignons toe en laat deze lekker garen op een middelhoog vuur (warmtebron).
Voeg daarna de kerrie toe, doe de hoeveelheid naar eigen smaak.
Maak verder af met peper en zout uit de molen.
Rooster het brood en snij het diagonaal doormidden.
Serveer het op een mooi bord.
De champignons in tweeën, grote in vieren.
Bak de spekblokjes, doe de ui erbij en fruit deze glazig.
Voeg dan de champignons toe en laat deze lekker garen op een middelhoog vuur (warmtebron).
Voeg daarna de kerrie toe, doe de hoeveelheid naar eigen smaak.
Maak verder af met peper en zout uit de molen.
Rooster het brood en snij het diagonaal doormidden.
Serveer het op een mooi bord.
Anna Koudys zegt: