Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenragout
PT40M
Kalkoenragout
Een heerlijk gerechtje met kalkoen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenragout te bereiden
- Snij het vlees in mooie blokjes bak deze gekleurd aan samen met de spekblokjes. Champignons steeltje verwijderen en deze in schijven snijden voeg dit bij het vlees en verdeel het citroensap erover. Kruiden naar smaak laat op een zacht vuur sudderen. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze saus evenzeer goed kruiden deze onder het vlees mengen. Serveer dit vlees gerecht met puree, verse frietjes en een frisse slaade.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: