KookJij

Dagschotel: kalkoenreepjes met opgebakken aardappelen met een overheerlijke vergeten groente schorseneren

Overheerlijke groenten die niet mogen vergeten worden.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kalkoenreepjes met opgebakken aardappelen met een overheerlijke vergeten groente schorseneren te bereiden

  1. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water. Voor de groenten: draag handschoenen voor het schillen van de schorseren leg ze in water met een halve uitgeperste citroen was de groenten. Kook ze in ruim water beetgaar met de andere helft van de uitgeperste citroen voeg kurkuma toe voor de gele kleur. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak. Voeg de schorseneren toe. Kalkoenreepjes gaar aanbakken en kruiden evenzeer de aardappelen serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst