Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kalkoenreepjes met opgebakken aardappelen met een overheerlijke vergeten groente schorseneren
PT30M
Dagschotel: kalkoenreepjes met opgebakken aardappelen met een overheerlijke vergeten groente schorseneren
Overheerlijke groenten die niet mogen vergeten worden.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kalkoenreepjes met opgebakken aardappelen met een overheerlijke vergeten groente schorseneren te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water. Voor de groenten: draag handschoenen voor het schillen van de schorseren leg ze in water met een halve uitgeperste citroen was de groenten. Kook ze in ruim water beetgaar met de andere helft van de uitgeperste citroen voeg kurkuma toe voor de gele kleur. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak. Voeg de schorseneren toe. Kalkoenreepjes gaar aanbakken en kruiden evenzeer de aardappelen serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.