Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: schorseneren met natuuraardappelen vergezeld van een varkensoester met camembert
PT40M
Dagschotel: schorseneren met natuuraardappelen vergezeld van een varkensoester met camembert
Een vergeten groenten toch super lekker.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: schorseneren met natuuraardappelen vergezeld van een varkensoester met camembert te bereiden
- Was de schorseneren zorvuldig, schillen met een dunschiller en leg deze in citroen water om verkleuring tegen te gaan. Snij in gelijke stukken en steam deze beetgaar.
- Maak van de boter, bloem en melk een bechamelsaus, kruid deze goed naar smaak, voeg de in stukjes gesneden kaas toe. Laat op een zacht vuur de kaas smelten in de saus.
- Voeg de heerlijke schorseneren toe.
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water.
- Varkensoester rosé aanbakken en kruiden.
- Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: