Recept
« Terug naar recepten
Chili Con Carne op eigen manier
PT45M
Chili Con Carne op eigen manier
Een heerlijk chili con carne op eigen manier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Johann Behrens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.superdeboer.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili Con Carne op eigen manier te bereiden
1.Doe de 500 gram rundergehakt in de pan en bak het in ongeveer 7 minuten rul.
2.Als het gehakt rul is doe je de kapucijners in de pan bij het gehakt.
3.Pers de teen knoflook uit boven het gehakt.
4.Snijd de paprika in kleine blokjes en doe ze samen met de maiskorrels in de pan.
5.Maak de mix voor chili con carne klaar volgens verpakking.
6.Doe de mix in de pan en laat het 2 minuten pruttelen.
LET OP:ROER ALLES AF EN TOE GOED DOOR.
2.Als het gehakt rul is doe je de kapucijners in de pan bij het gehakt.
3.Pers de teen knoflook uit boven het gehakt.
4.Snijd de paprika in kleine blokjes en doe ze samen met de maiskorrels in de pan.
5.Maak de mix voor chili con carne klaar volgens verpakking.
6.Doe de mix in de pan en laat het 2 minuten pruttelen.
LET OP:ROER ALLES AF EN TOE GOED DOOR.
hns zegt: