Recept
« Terug naar recepten
Chili wraps
PT60M
Chili wraps
Een heerlijk chili wraps recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili wraps te bereiden
-het gehakt rul bakken
-de spekjes toevoegen en meebakken tot ze uitgebakken zijn
-de paprika en ui toevoegen en bakken tot alles zacht is
-de tomatenpuree toevoegen en goed doorroeren en even laten meepruttelen op zacht vuur
-de maïs en kidneybonen erbij doen en een klein beetje water
-boullionblokje verkruimelen en wat peper erbij doen
-alles goed doorroeren en de ananas en knoflook erbij doen
-vuur klein zetten en met deksel op de pan ± 10 minuutjes laten trekken
-een ovenschaal invetten
-de wraps uitspreiden op een werkblad en in het midden een dikke streep van de saus verdelen (een paar flinke scheppen)
-de wraps oprollen door de buitenkanten naar binnen te vouwen, over elkaar heen en dan met de naad naar onder in de ovenschaal leggen
-alle wraps zo opmaken, als je saus over hebt kan je die gewoon over de wraps heen scheppen
-de plakjes tomaat erover verdelen en bestrooien met de kaas en flink peper erover strooien
-afbakken in een voorverwarmde oven van 250°C tot de kaas gesmolten is
-serveren met sweet chilisaus en evt. een frisse salade
-de spekjes toevoegen en meebakken tot ze uitgebakken zijn
-de paprika en ui toevoegen en bakken tot alles zacht is
-de tomatenpuree toevoegen en goed doorroeren en even laten meepruttelen op zacht vuur
-de maïs en kidneybonen erbij doen en een klein beetje water
-boullionblokje verkruimelen en wat peper erbij doen
-alles goed doorroeren en de ananas en knoflook erbij doen
-vuur klein zetten en met deksel op de pan ± 10 minuutjes laten trekken
-een ovenschaal invetten
-de wraps uitspreiden op een werkblad en in het midden een dikke streep van de saus verdelen (een paar flinke scheppen)
-de wraps oprollen door de buitenkanten naar binnen te vouwen, over elkaar heen en dan met de naad naar onder in de ovenschaal leggen
-alle wraps zo opmaken, als je saus over hebt kan je die gewoon over de wraps heen scheppen
-de plakjes tomaat erover verdelen en bestrooien met de kaas en flink peper erover strooien
-afbakken in een voorverwarmde oven van 250°C tot de kaas gesmolten is
-serveren met sweet chilisaus en evt. een frisse salade