KookJij

Zachte Smeuïge Tex Mex Wraps met gehakt en paprika uit de oven

Omdat de ouders met vrienden een dagje naar Amstel Live in Ahoi zijn( eindelijk na 2 jaar corona uitstel) , logeren de kleinkinderen bij ons. Ze kozen voor wrapjes en na overleg liever zonder kidneyboontjes. Gemaakt dus en goedgekeurd. Blije kinderen en blije opa en oma. Als ik deze voor ons zelf maak voeg ik altijd een rode peper toe voor dat extra beetje pit.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zachte Smeuïge Tex Mex Wraps met gehakt en paprika uit de oven te bereiden

  1. Verwarm 2 el olijfolie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook, peper en paprika enkele minuten zachtjes aan.
  2. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng de inhoud op smaak met de tex- mex kruiden en voeg de mais toe.
  3. Roer alles even goed door, laat nog 3 minuten bakken en zet vervolgens het vuur uit.
  4. Bedek de bodem met de helft van de tomatenblokjes.
  5. Wrijf een wrap in met een laagje Griekse yoghurt en verdeel een deel van het gehaktmengsel over de wrap.
  6. Rol deze op en leg in de ovenschaal .
  7. Werk zo alles uit de hapjespan op.
  8. Bedek de wraps met de rest van de verse tomatenblokjes en strooi er de geraspte kaas over.
  9. Zet 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Lekker met wat frisse sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst