Recept
« Terug naar recepten
Chinese tomatensoep
PT60M
Chinese tomatensoep
Een heerlijk chinese tomatensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
????????????? personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese tomatensoep te bereiden
Kipfilet,ui en paprika in blokjes snijden. Kip aan braden met peper en zout. Uit de pan nemen. De ui, paprika en geperste knoflook in de zelfde pan fruiten. 1 liter water en het pakje tomaten crémesoep vermengen en toevoegen aan de ui, knoflook en paprika. Na 5 min. koken tomatensap toevoegen.
Als dit kookt toevoegen: ketjap, suiker, azijn citroen een blokje bouillon en vermicelli. Dit alles ca. 20 min laten koken. Dan de gebakken kip toevoegen, als alles weer goed pruttelt de taugé even mee verwarmen.
Als dit kookt toevoegen: ketjap, suiker, azijn citroen een blokje bouillon en vermicelli. Dit alles ca. 20 min laten koken. Dan de gebakken kip toevoegen, als alles weer goed pruttelt de taugé even mee verwarmen.
Mijn kookverhaal (ineke witte)
Ik kreeg dit recept van een collega, ik was al heel lang op zoek naar een goed recept. Deze soep is erg lekker.