In het oorspronkelijke filmpje werd witte chocola gebruikt, maar daar zitten veel meer kh in!
Dit alternatief smaakt uitstekend!!!
Recept
« Terug naar recepten
Chocolade cheesecake
PT60M
Chocolade cheesecake
Gewoon, omdat ik zin in wat lekkers had!
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
3,4 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Naar aanleiding van een filmpje op You Tube.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade cheesecake te bereiden
- Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf.
- Verwarm de oven tot 180 graden.
- Smelt de chocola au-bain-marie.
- Klop daar de roomkaas door en
- dan de eidooiers.
- Spatel het eiwit er door dat het allemaal goed is vermengd.
- Bekleed een springvormpje (of iets anders) met bakpapier en vet dat in.
- Doe het beslag er in en "stamp" even met de vorm op het aanrecht zodat alles goed zakt.
- Doe een bakplaat met heet water in de oven en zet daar de vorm in/op.
- 15 minuten op 180 graden;
- 15 minuten op 160 graden;
- 15 minuten laten staan in de oven.
- Door middel van het bakpapier je taartje uit de vorm tillen en laten afkoelen op het rooster.
hans zegt:
dankjewel, Gea