Recept
« Terug naar recepten
Chocolate d'amour
PT15M
Chocolate d'amour
Een heerlijk chocolate d'amour recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolate d'amour te bereiden
Smelt de witte chocolade in microgolf of au bain marie (opgepast dat je een lage temperatuur behouden) en roer veel.
Maak enkele bolletjes van het Cookie Dough Chip roomijs (grootte naar keuze), leg ze op een plateau bedekt met boterpapier en steek de stokjes erdoor.
Zet dit opnieuw in de vriezer om ze heel hard te laten opstijven.
Giet de gepelde pistachenoten in schaal die in vriesvak past.
Haal de bolletjes (op stokje) door de gesmolten chocolade en rol de onderkant daarna in de pistachenoten.
Zet het geheel weer op de plateau en weer in het vriesvak.
En dan… smullen maar!
Maak enkele bolletjes van het Cookie Dough Chip roomijs (grootte naar keuze), leg ze op een plateau bedekt met boterpapier en steek de stokjes erdoor.
Zet dit opnieuw in de vriezer om ze heel hard te laten opstijven.
Giet de gepelde pistachenoten in schaal die in vriesvak past.
Haal de bolletjes (op stokje) door de gesmolten chocolade en rol de onderkant daarna in de pistachenoten.
Zet het geheel weer op de plateau en weer in het vriesvak.
En dan… smullen maar!