Recept
« Terug naar recepten
Chocoladepruimen
PT10M
Chocoladepruimen
Een lekkere bonbon bij koffie of thee. Gewelde gedroogde pruimen gevuld met een amandel en daarna in de chocolade gedoopt. Gemakkelijk te maken.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Ergens ooit gelezen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladepruimen te bereiden
- Pruimen beetje openbuigen. In elke pruim een amandel stoppen.
- Chocolade smelten.
- Elke gevulde pruim aan een satéprikker steken en in de gesmolten chocolade dopen.
- Op bakpapier laten opstijven. (Eventueel kan door de
chocolade wat likeur worden geroerd)
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Serveer de pruimen in papieren caisses (zie foto)