KookJij

Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas

De abrikozen worden gemarineerd in sinaasappelsap met cointreau en gevuld met roomkaas.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 16 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas te bereiden

 Abrikozen openknippen.
  1. Sinaasappelsap en cointreau door elkaar mengen. Abrikozen hierin 1 uur marineren (langer is natuurlijk nog lekkerder)
  2. In elke abrikoos wat roomkaas spuiten en eventueel garneren met een witte amandel.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Een heerlijk borrelhapje, helemaal voor te bereiden en snel klaar

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst