Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas
PT10M
Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas
De abrikozen worden gemarineerd in sinaasappelsap met cointreau en gevuld met roomkaas.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
16 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas te bereiden
Abrikozen openknippen.
- Sinaasappelsap en cointreau door elkaar mengen. Abrikozen hierin 1 uur marineren (langer is natuurlijk nog lekkerder)
- In elke abrikoos wat roomkaas spuiten en eventueel garneren met een witte amandel.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Een heerlijk borrelhapje, helemaal voor te bereiden en snel klaar