Ik heb dit een keer gemaakt met bladerdeeg als voorgerecht. Was een succes.
Bladerdeeg in vieren gesneden. Gebakken en daarna dwars doorgesneden. Gevuld met de forelmousse.
Recept
« Terug naar recepten
Mousse van gerookte forel
PT10M
Mousse van gerookte forel
Fijngemaakte forel gemengd met o.a roomkaas en een scheutje cognac. Lekker op een toastje of op een plakje stokbrood.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse van gerookte forel te bereiden
- Sjalotje heel fijn snipperen. Forelfilet met een vork fijn prakken ssmen met het sjalotje. Vermengen met roomkaas.Op smaak brengen met zout, peper, cognac en citroensap.
- Overdoen in spuitzak en in koelkast bewaren.
- Brood aan beide zijden roosteren. Laten afkoelen. In plastic zak bewaren.
- Doe wat sla op een bordje. Geroosterd brood er op leggen. Forelmousse erop spuiten. Eventueel garneren met wat peterselie.