Recept
« Terug naar recepten
Lauw mini cake-je met vanilleijs en chocolade saus
PT35M
Lauw mini cake-je met vanilleijs en chocolade saus
Een heerlijk lauw mini cake-je met vanilleijs en chocolade saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauw mini cake-je met vanilleijs en chocolade saus te bereiden
De boter en suikers romig opkloppen,voeg het ei toe en meng goed.De gezeefde bloem toevoegen en tot een homogene massa mengen.De vormpjes invetten en bestrooien met bloem vevolgens de bereiding voor de helft erin doen
appels erop en terug het deeg mengsel.In voorverwarmde oven van 200gr +/-35min bakken.Laat gedeeltelijk afkoelen en serveer met een bolletje vanille ijs en chocolade saus.
appels erop en terug het deeg mengsel.In voorverwarmde oven van 200gr +/-35min bakken.Laat gedeeltelijk afkoelen en serveer met een bolletje vanille ijs en chocolade saus.
derbyke zegt: