Recept
« Terug naar recepten
Dessert: cake met herfst - verrassingen
PT60M
Dessert: cake met herfst - verrassingen
Muesli: volkoren havervlokken, volkoren tarwevlokken, rozijnen, gedroogde banaan, maïsvlokken, volkoren roggevlokken, gedroogde stukjes dadels en zonnebloempitten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: cake met herfst - verrassingen te bereiden
- Laat de boter smelten in de micro, meng er de suikers onder en klop deze zeer romig. Voeg de eieren toe en klop deze er goed onder vervolgens de gezeefde bloem toevoegen roer alles onder elkaar als laatste de muesli eronder mengen. Cake vorm insmeren met boter en de bloem erover strooien, verwijder de overtollige bloem. De helft van het deeg in de cakevorm verdeel een deel gebroken chocolade erover, terug deeg en duw de laatste stukjes chocolade in het deeg. Bak +/- 60 min in een voorverwarmde oven op 170 gr. Laat de cake een tien tal min afkoelen in de vorm vervolgens verder laten afkoelen op rooster.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.