Recept
« Terug naar recepten
Chow mein van zeevruchten of garnalen
PT30M
Chow mein van zeevruchten of garnalen
Een heerlijk chow mein van zeevruchten of garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chow mein van zeevruchten of garnalen te bereiden
Kook de noedels in kokend water met zout.
Spoel ze af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de pepers in ringetjes.
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook, gember, epers en bosui 1 minuut.
Roer de zeevruchten met de Chinese wijn en sojasaus en de gekookte noedels.
Bak de noedels totdat deze doordrenkt zijn met de saus en warm is. Strooi zout en peper over het gerecht.
Serveertips
(Eventueel de taugé erdoor mengen
Spoel ze af met koud water en laat uitlekken.
Snijd de pepers in ringetjes.
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook, gember, epers en bosui 1 minuut.
Roer de zeevruchten met de Chinese wijn en sojasaus en de gekookte noedels.
Bak de noedels totdat deze doordrenkt zijn met de saus en warm is. Strooi zout en peper over het gerecht.
Serveertips
(Eventueel de taugé erdoor mengen