Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta's versierd met zomerse kleuren
PT20M
Ciabatta's versierd met zomerse kleuren
Een heerlijk ciabatta's versierd met zomerse kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta's versierd met zomerse kleuren te bereiden
Bak de broodjes af zoals vermeld op de vepakking.
Snijd de broodjes in de helft en besmeer:
Filet americain: sjalotje in fijne ringen en komkommer in julienne gesneden.
Vissalade: ringen radijs en fijn gesnipperde bieslook.
Kaas: fijn gesnipperd witloof, schijfjes kerstomaat, ringen komkommer, ringen oranje mini paprika en mosterd dressing.
Parmaham: blaadjes sla, schijfje hard gekookt eike en een stukje tomaat.
De broodjes kan je natuurlijk beleggen naar eigen smaak en de afgarnering gewoon je fantasie gebruiken.
Snijd de broodjes in de helft en besmeer:
Filet americain: sjalotje in fijne ringen en komkommer in julienne gesneden.
Vissalade: ringen radijs en fijn gesnipperde bieslook.
Kaas: fijn gesnipperd witloof, schijfjes kerstomaat, ringen komkommer, ringen oranje mini paprika en mosterd dressing.
Parmaham: blaadjes sla, schijfje hard gekookt eike en een stukje tomaat.
De broodjes kan je natuurlijk beleggen naar eigen smaak en de afgarnering gewoon je fantasie gebruiken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.