Recept
« Terug naar recepten
Cocktailworstenbroodjes
PT30M
Cocktailworstenbroodjes
Een heerlijk cocktailworstenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocktailworstenbroodjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontrol het deeg en snijd de geperforeerde driehoekjes los. Bestrijk de bovenkanten met mosterd en leg op ieder driehoekje een cocktailworstje. Rol de worstjes in de deeglapjes. Leg ze op een ingevette bakplaat. Klop het ei los met 1 eetlepel koud water en bestrijk er de worstenbroodjes mee. Bak de worstenbroodjes in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
Cheri zegt: