KookJij

Cocktailworstenbroodjes

Een heerlijk cocktailworstenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cocktailworstenbroodjes te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontrol het deeg en snijd de geperforeerde driehoekjes los. Bestrijk de bovenkanten met mosterd en leg op ieder driehoekje een cocktailworstje. Rol de worstjes in de deeglapjes. Leg ze op een ingevette bakplaat. Klop het ei los met 1 eetlepel koud water en bestrijk er de worstenbroodjes mee. Bak de worstenbroodjes in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Cheri

Cheri zegt:
Ik ken deze hapjes als saucage in a blanket. Maar ik was er zelf nooit op gekomen om er ook wat mosterd in te doen. Geweldig idee! ;) dat ga ik ook voortaan doen.