Recept
« Terug naar recepten
Confituur: rabarber met kaneel en jamaika rum
PT60M
Confituur: rabarber met kaneel en jamaika rum
Een heerlijk confituur: rabarber met kaneel en jamaika rum recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur: rabarber met kaneel en jamaika rum te bereiden
Rabarber in kleine stukjes snijden, doe deze in een ruime kookpot en voeg suiker toe evenzeer kaneel en de rum. Laat koken, blijf regelmatig roeren en schuim evenzeer regelmatig af. Na ongeveer 1 uur als de gewenste dikte is bereikt, vul glazen potten met de confituur, deksel erop en laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
flavia zegt:
derbyke zegt:
flavia zegt:
Anna zegt:
Ik hoor net dat wij ook al kunnen oogsten van het kostgrondje;);)
Fijn weekend!:D
flavia zegt:
Anna zegt:
Trouwens, heb ook op Tenerife geleerd om de likeur met een ijsblokje te drinken, nipt wat makkelijker weg;);)