Recept
« Terug naar recepten
Courgetten goed gevuld
PT20M
Courgetten goed gevuld
Een heerlijk courgetten goed gevuld recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgetten goed gevuld te bereiden
Courgetten, hoedje er af snijden en uithollen.
Wortelen in kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen, voeg de groenten toe en kruid naar smaak ( indien nodig een beetje boter toevoegen ).
Vul de courgetten en duw goed aan.
Zet 15 min in een voorverwarmde oven op 200 gr .
Serveer zeer warm.
Wortelen in kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen, voeg de groenten toe en kruid naar smaak ( indien nodig een beetje boter toevoegen ).
Vul de courgetten en duw goed aan.
Zet 15 min in een voorverwarmde oven op 200 gr .
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.