Recept
« Terug naar recepten
Croissants met mozzarella, ham en basilicum
PT30M
Croissants met mozzarella, ham en basilicum
Een heerlijk croissants met mozzarella, ham en basilicum recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croissants met mozzarella, ham en basilicum te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Laat diepvriesbladerdeeg lichtjes ontdooien. Leg de vierkantjes op een werkvlak, rol ze eventueel héél lichtjes uit.
Leg op elke portie deeg een plak ham, plakjes mozzarella en een paar blaadjes basilicum. Rol diagonaal op. Schik ze op een beboterd vel bakpapier op de bakplaat.
Doreer de croissants met losgeklopte eierdooier. Bak ze in 15 tot 20 min. goudbruin in het midden van de oven.
Leg op elke portie deeg een plak ham, plakjes mozzarella en een paar blaadjes basilicum. Rol diagonaal op. Schik ze op een beboterd vel bakpapier op de bakplaat.
Doreer de croissants met losgeklopte eierdooier. Bak ze in 15 tot 20 min. goudbruin in het midden van de oven.