Recept
« Terug naar recepten
Croque-monsieur van Breydelspek en ganzenlever
PT20M
Croque-monsieur van Breydelspek en ganzenlever
Een heerlijk croque-monsieur van breydelspek en ganzenlever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque-monsieur van Breydelspek en ganzenlever te bereiden
Beleg het brood met een sneetje Breydelspek of Breydelham.
Door het gebruik van Breydel wordt er een heerlijke, kruidige smaak gegeven aan je croque-monsieur.
Vervang de kaas door de ganzenlever en bedek terug met een sneetje brood.Naar gewoonte wordt voor een croque-monsieur gekookte ham gebruikt.
Maar Breydelham, ambachtelijk en in de oven gebakken, geeft een heerlijke, kruidige smaak aan uw croque-monsieur.
Door het gebruik van Breydel wordt er een heerlijke, kruidige smaak gegeven aan je croque-monsieur.
Vervang de kaas door de ganzenlever en bedek terug met een sneetje brood.Naar gewoonte wordt voor een croque-monsieur gekookte ham gebruikt.
Maar Breydelham, ambachtelijk en in de oven gebakken, geeft een heerlijke, kruidige smaak aan uw croque-monsieur.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
HarryLohr zegt:
V van Rossen zegt:
Verwondingen en pijn
Meer dan de helft van de eenden en ganzen raakt gewond aan hals en strot of loopt infecties en botbreuken op. Meer dan eens raakt de slokdarm van het dier geperforeerd door de buis in de keel. De eend of gans sterft een pijnlijke dood.:(
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.