Klik op foto om te vergroten.
Deze heerlijke dipsaus gekregen van onze Nederlandse vrienden samen met heerlijke speciale chips.
Natuurlijk meer als genoeg chipdip over, dus voor deze croque was het weer een uitdaging smaakt het of smaakt het niet???
Het was super lekker.
Recept
« Terug naar recepten
Croque speciaal van de fijnproever
PT15M
Croque speciaal van de fijnproever
Een heerlijk croque speciaal van de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever & Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque speciaal van de fijnproever te bereiden
Besmeer de sneetjes brood rijkelijk met de dipsaus.
Leg op ieder sneetje boterham een schijf kaas vervolgens de komkommer erover verdelen evenzeer de salami.
Leg de sneetjes brood op elkaar, deze onder de grill tot de kaas is gesmolten en het brood mooi bruin gekleurd is.
Serveer er rauwkost bij naar keuze en zeker niet vergeten een schaaltje chipdip kerrie.
Leg op ieder sneetje boterham een schijf kaas vervolgens de komkommer erover verdelen evenzeer de salami.
Leg de sneetjes brood op elkaar, deze onder de grill tot de kaas is gesmolten en het brood mooi bruin gekleurd is.
Serveer er rauwkost bij naar keuze en zeker niet vergeten een schaaltje chipdip kerrie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Hilde Dumont zegt:
Elly zegt:
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: