Recept
« Terug naar recepten
Paaseitje speciaal
PT20M
Paaseitje speciaal
Een heerlijk paaseitje speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paaseitje speciaal te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Neem de uitsteekvorm : haal twee vormpjes uit het brood evenzeer uit de hesp(ham) leg de hesp op het brood.
Bestrooi met een beetje kaas en kruid af.
Neem de uitsteekvormen en beboter deze goed en zet in een beboterde vuurvaste schotel, breek de schaal van het ei en vul de uitsteekvorm met het ei. Zet deze samen met met het belegde broodje in de oven.
Laat het eitje stollen.
Serveer met het
blaadje witloof, komkommer, tomaatje en werk af met bieslook, gemalen kaas en balsamico dressing.
Neem de uitsteekvorm : haal twee vormpjes uit het brood evenzeer uit de hesp(ham) leg de hesp op het brood.
Bestrooi met een beetje kaas en kruid af.
Neem de uitsteekvormen en beboter deze goed en zet in een beboterde vuurvaste schotel, breek de schaal van het ei en vul de uitsteekvorm met het ei. Zet deze samen met met het belegde broodje in de oven.
Laat het eitje stollen.
Serveer met het
blaadje witloof, komkommer, tomaatje en werk af met bieslook, gemalen kaas en balsamico dressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.