Recept
« Terug naar recepten
Crostini di fegatini
PT25M
Crostini di fegatini
Een heerlijk crostini di fegatini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini di fegatini te bereiden
Verwarm de oven voor op 180C.Snijd de stokbrood in schuine plakken van 1/2 cm. en leg ze op de bakplaat.Besprenkel ze met wat olijfolie en rooster ze in de oven in 10 min.goudbruin.Verhit de 2 el.olijfolie in een koekepan en bak de kippenlevertjes goudbruin.Voeg de knoflook toe en bak deze 2 min.mee. (de kippenlevers moeten bruin en binnenin rosé zijn).Pureer de kippenlevertjes samen met de marsala,ansjovisfilets,kappertjes en de augurken glad tot een gladde paté.Breng het op smaak met peper en zout.Besmeer de stokbroodjes met de warme paté en garneer ze met de kappertjes.Leg de kleine augurken ernaast en serveer direct.
bobbeltje zegt: