KookJij

Crostini di fegatini

Een heerlijk crostini di fegatini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini di fegatini te bereiden

Verwarm de oven voor op 180C.Snijd de stokbrood in schuine plakken van 1/2 cm. en leg ze op de bakplaat.Besprenkel ze met wat olijfolie en rooster ze in de oven in 10 min.goudbruin.Verhit de 2 el.olijfolie in een koekepan en bak de kippenlevertjes goudbruin.Voeg de knoflook toe en bak deze 2 min.mee. (de kippenlevers moeten bruin en binnenin rosé zijn).Pureer de kippenlevertjes samen met de marsala,ansjovisfilets,kappertjes en de augurken glad tot een gladde paté.Breng het op smaak met peper en zout.Besmeer de stokbroodjes met de warme paté en garneer ze met de kappertjes.Leg de kleine augurken ernaast en serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Lambert ben je terug in Nederland?Eindelijk van je wel verdiende vakantie genieten.Ik ben blij dat ik weer recepten van je zie.Stuur er maar veel in,zodat wij ervan kunnen genieten.Groetjes Marijke