Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met kip en groenten
PT20M
Dagschotel: pasta met kip en groenten
Een heerlijk dagschotel: pasta met kip en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met kip en groenten te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Kippenfilets in reepjes snijden, kruiden met currypoeder en goed aanbakken.
Paprika's in blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wortel in de lengte snijden en in ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in citroenolie.
Meng de groenten onder de pasta, verdeel over borden serveer de kip erop.
De racletkaas in stukken snijden en over de borden verdelen.
Zet de borden even onder de grill.
Serveer zeer warm.
Kippenfilets in reepjes snijden, kruiden met currypoeder en goed aanbakken.
Paprika's in blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wortel in de lengte snijden en in ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in citroenolie.
Meng de groenten onder de pasta, verdeel over borden serveer de kip erop.
De racletkaas in stukken snijden en over de borden verdelen.
Zet de borden even onder de grill.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.