Recept
« Terug naar recepten
Deense sandwich met zalmpate
PT15M
Deense sandwich met zalmpate
Deense sandwich met zalmpate
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
0835 kCal energie
032 Gram eiwit
058 Gram vet
046 Gram koolhydraten
032 Gram eiwit
058 Gram vet
046 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Vis op zijn Best John West
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Deense sandwich met zalmpate te bereiden
- Schaaf de komkommer in linten.
- Snipper de ui.
- Doe de komkommer in een vershoudbakje en meng de ui, wijnazijn, dille en suiker erdoor.
- Verpak het brood in een boterhamzakje.
- Neem de gemarineerde komkommer, het brood, het kuipje vispate en de tube mayonaise mee naar het werk.
- denk aan een mes!
- Besmeer ter plekke het brood met wat mayonaise en de zalmpate.
- Verdeel de komkommerlinten losjes over de zalmpate heen.