Recept
« Terug naar recepten
Dessert: coconut verwend appel en banaan
PT10M
Dessert: coconut verwend appel en banaan
Een heerlijk dessert: coconut verwend appel en banaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Nagerechten
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: coconut verwend appel en banaan te bereiden
Neem twee vellen alluminiumfolie.
Appel in schijfjes snijden.
Banaan in schijven snijden.
Verdeel dit fruit over de vellen folie, een scheut liqueur erover.
Vouw toe en laat rustig gaar worden op bbq.
Serveer met bolletjes vanille ijs en chocolade schilfers.
Appel in schijfjes snijden.
Banaan in schijven snijden.
Verdeel dit fruit over de vellen folie, een scheut liqueur erover.
Vouw toe en laat rustig gaar worden op bbq.
Serveer met bolletjes vanille ijs en chocolade schilfers.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.