Recept
« Terug naar recepten
Dessert: vanille ijs met avocadosaus
PT10M
Dessert: vanille ijs met avocadosaus
Een heerlijk dessert: vanille ijs met avocadosaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Coupes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: vanille ijs met avocadosaus te bereiden
Schil de avocado's en verwijder de pit.
In stukken gesneden avocado 's in blender. Alle ingrediënten toevoegen en nu maar mixen. Desnoods suiker toevoegen voor op smaak te brengen.
Dresseer alles zeer koud op bord en werk af met cacaopoeder.
In stukken gesneden avocado 's in blender. Alle ingrediënten toevoegen en nu maar mixen. Desnoods suiker toevoegen voor op smaak te brengen.
Dresseer alles zeer koud op bord en werk af met cacaopoeder.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt: