Recept
« Terug naar recepten
Dessertje apart zowel koud als warm
PT20M
Dessertje apart zowel koud als warm
Een heerlijk dessertje apart zowel koud als warm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessertje apart zowel koud als warm te bereiden
Kook de pudding zoals op verpakking staat vermeld.Vul vormpjes naar eigen keuze en laat afkoelen . Warm de kersensiroop op , houd een beetje siroop aan de kant in een kommetje voor de puddingpoeder op te lossen .en voeg de rozijnen , vanillesuiker en rum toe ,laat dit even goed opkoken en voeg de opgeloste pudding toe tot de siroop een beetje is ingedikt .
Stort de vorm met pudding op een bordje de warme kersen en rozijnen met saus er over en garneer af met het wafelstokje , advokaat en cacaopoeder.
Stort de vorm met pudding op een bordje de warme kersen en rozijnen met saus er over en garneer af met het wafelstokje , advokaat en cacaopoeder.