Recept
« Terug naar recepten
Drankjes - Cocktails - Appetizers
PT10M
Drankjes - Cocktails - Appetizers
Cocktails zijn in Nederland niet erg in,maar in de Engels sprekende landen des te meer.Je moet er voorzichtig mee zijn,ze zijn nogal sterk.Ze maken wel hongerig.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Jan A / Amerikaanse Collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Drankjes - Cocktails - Appetizers te bereiden
*Doe de Tequila, Cointreau en limoensap bij elkaar en meng goed.
*Zet in de ijskast om ijskoud te laten worden.
*Wrijf de rand van de glazen in met wat limoensap en doop het glas ondersteboven in een bergje zeezout om het glas te "frosten".
*Doe een klontje ijs in elk glas en schenk dan ± 100 cc. in in elk glas.
*Steek een plakje of partje limoen op elk glas
***
SANGRIA BIANCO:
*Doe de wijn, ananas sap, guave nectar, kaneelstokjes en de rest van de sinaasappelschijven in een hele grote kan en zet die een paar uur te koelen in de ijskast.
*Zet de blokjes ananas in een kommetje ook koud weg
*Bij het uitserveren een ijsklontje in het glas doen en ± 150 cc. in het glas schenken en versieren met een schijf sinaasappel op de rand. Op het laatst een lepeltje ananas blokjes in het glas doen
***
RUBY DIAMOND
Doe alle ingedienten in de cocktailshaker en vul verder met ijs.Schudden maar en vervolgens in een mooi glas schenken
*Zet in de ijskast om ijskoud te laten worden.
*Wrijf de rand van de glazen in met wat limoensap en doop het glas ondersteboven in een bergje zeezout om het glas te "frosten".
*Doe een klontje ijs in elk glas en schenk dan ± 100 cc. in in elk glas.
*Steek een plakje of partje limoen op elk glas
***
SANGRIA BIANCO:
*Doe de wijn, ananas sap, guave nectar, kaneelstokjes en de rest van de sinaasappelschijven in een hele grote kan en zet die een paar uur te koelen in de ijskast.
*Zet de blokjes ananas in een kommetje ook koud weg
*Bij het uitserveren een ijsklontje in het glas doen en ± 150 cc. in het glas schenken en versieren met een schijf sinaasappel op de rand. Op het laatst een lepeltje ananas blokjes in het glas doen
***
RUBY DIAMOND
Doe alle ingedienten in de cocktailshaker en vul verder met ijs.Schudden maar en vervolgens in een mooi glas schenken
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
NOOT: Wees voorzichtig met het drinken van Margarita's--->het drinkt haast te gemakkelijk weg en je kunt er flink dronken van worden.
deuxchapeaux zegt:
Proost,
Jan A
:p