KookJij

Druivensorbet

Een heerlijk druivensorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Druivensorbet te bereiden

Hou enkele druiven apart voor garnering en wrijf de rest door een zeef zodat pitten en velletjes achterblijven.
Voeg bij de puree de suiker en het water enbreng aan de kook.
Zodra de suiker is opgelost van het vuur nemen en af laten koelen.
Voeg yoghurt toe en draai in de ijsmachine tot ijs.
Serveer uit in hoge glazen en garneer af met halve ontpitte en ontvelde druif en mintblaadjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst