Recept
« Terug naar recepten
Blauwe bessen azijn
PT10M
Blauwe bessen azijn
Deze zelfgemaakte vruchtenazijn van blauwe bessen is uitermate geschikt
voor het maken van dressings in salades e.d.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blauwe bessen azijn te bereiden
- Breng de bessen, azijn, suiker en rasp aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes koken.
- Pureer het met een staafmixer en giet de vloeistof door een zeef.
- Giet het, met behulp van een trechter in een schone fles of pot die je goed af kunt sluiten. (of enkele kleine flesjes).
- Ongeveer 6 maanden in de koelkast houdbaar.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
TIP: Maak ook wat kleine flesjes want die zijn leuk om cadeau te geven.