Recept
« Terug naar recepten
Dubbele sandwiches met Tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten
PT15M
Dubbele sandwiches met Tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten
Een heerlijk dubbele sandwiches met tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dubbele sandwiches met Tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten te bereiden
De broodsneetjes lichtjes grillen, de tomaat in blokjes snijden en de kleine artisjokken in sneetjes snijden.
Smeer de tonijnpaté op de twee broodsneetjes en beleg met de slablaadjes, 4 sneetjes provola en de tomatenblokjes.
Bedek met twee andere broodsneetjes, belegd met de tonijnpaté, de overige sneetjes provola en de artisjokken. Werk de sandwiches af met de laatste sneetjes brood, snijd ze in twee en serveer onmiddellijk.
Smeer de tonijnpaté op de twee broodsneetjes en beleg met de slablaadjes, 4 sneetjes provola en de tomatenblokjes.
Bedek met twee andere broodsneetjes, belegd met de tonijnpaté, de overige sneetjes provola en de artisjokken. Werk de sandwiches af met de laatste sneetjes brood, snijd ze in twee en serveer onmiddellijk.