KookJij

Dubbele sandwiches met Tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten

Een heerlijk dubbele sandwiches met tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Rio Mare
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dubbele sandwiches met Tonijnpaté, kleine artisjokken en kerstomaten te bereiden

De broodsneetjes lichtjes grillen, de tomaat in blokjes snijden en de kleine artisjokken in sneetjes snijden.
Smeer de tonijnpaté op de twee broodsneetjes en beleg met de slablaadjes, 4 sneetjes provola en de tomatenblokjes.
Bedek met twee andere broodsneetjes, belegd met de tonijnpaté, de overige sneetjes provola en de artisjokken. Werk de sandwiches af met de laatste sneetjes brood, snijd ze in twee en serveer onmiddellijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst