Huh? Boterhammetje Zaterdag ? Dat is slechts een naam en kan uiteraard op elke dag in de week gegeten worden, zeker als je weinig tijd hebt ( of zin ) om lang aan het fornuis te staan en toch een verantwoorde maaltijd op tafel wil zetten.
Dit broodje heeft een lichte Oosterse smaak.
Lekker met een zelf gemaakte tomatensoep vooraf.
Recept
« Terug naar recepten
Boterhammetje Zaterdag
PT25M
Boterhammetje Zaterdag
Biefreepjes, met knoflook in de marinade op de ochtend.
De gesneden champignons, ui en paprika in een ovenschaal, de bief met marinade voor 20 minuutjes in een ovenschaal broodjes opmaken en aan tafel. Een volledige maaltijd met zelfgemaakte tomatensoep uit de vriezer vooraf
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterhammetje Zaterdag te bereiden
- Snij de biefstuk in dunne reepjes.
- Maak een marinade van olie, ketjap, knoflook, sojasaus, sambal en Chilisaus.
- Roer er de biefreepjes door en zet afgedekt tot gebruik weg.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe alle groente in een ovenschaal en roer er de gemarineede bifstukreepjes door.
- Zet circa 10-20 minuten in de oven.
- Leg de romaine sla op de broodjse en leg er het vlees/ groentemengsel uit de oven bovenop.
- Srrooi er de bosui over en garneer eventueel met plakjes komkommer / tomaat / radijs.