Recept
« Terug naar recepten
Eenpersoons druiven tarte tatins
PT35M
Eenpersoons druiven tarte tatins
Een heerlijk eenpersoons druiven tarte tatins recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenpersoons druiven tarte tatins te bereiden
Bladerdeeg laten ontdooien. Druiven halveren. In pan met dikke bodem boter smelten. Suiker toevoegen en laten smelten tot suiker lichtbruin kleurt. Druiven in suikerstroop leggen en 1 min. meeverwarmen. Druiven met stroop over ingevette taartvormpjes verdelen. Afdekken met bladerdeeg, punten goed naar binnen vouwen. Taartjes in midden van oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Taartjes uit oven iets laten afkoelen. Bord op vorm leggen en bord met vorm tegelijk omdraaien. Ook lekker met een bol ijs.