Recept
« Terug naar recepten
Eieren met tomatensausje
PT10M
Eieren met tomatensausje
Een heerlijk eieren met tomatensausje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
geleerd van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eieren met tomatensausje te bereiden
Kook de eieren hard in ong. 7 minuten.
Doe het zakje tomatensoep in een steelpan en doe er 1/2 liter water bij. Breng dit al roerend aan de kook (blijven roeren, anders krijg je klontjes).
Besmeer een boterham met wat boter. Leg hier een ei in partjes gesneden op en giet er wat tomatensaus over. Eventueel nog puntjes mayonaise er bovenop.
Doe het zakje tomatensoep in een steelpan en doe er 1/2 liter water bij. Breng dit al roerend aan de kook (blijven roeren, anders krijg je klontjes).
Besmeer een boterham met wat boter. Leg hier een ei in partjes gesneden op en giet er wat tomatensaus over. Eventueel nog puntjes mayonaise er bovenop.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Ik heb dit recept jaaaaaaaren geleden gekregen van een vriendin. Onze kinderen vonden het een succes en vroegen elke zondagmiddag of we "eieren met sausje" aten. Misschien geen recept voor mensen die "slank" willen eten, maar wel lekker