Wij aten dit broodje als hoofdgerecht met een flinke kom zelfgemaakte pompoensoep vooraf en een bakje yoghurt na.
Zomaar weer eens een dagje vegetarisch.
Recept
« Terug naar recepten
Broodje ei met babyspinazie en tuinkers.
PT15M
Broodje ei met babyspinazie en tuinkers.
Toch weer te veel eieren ingekocht met Pasen. Nu eens geen eiersalade, maar een broodje ei, als lunch gemaakt en weer 2 eitjes op.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje ei met babyspinazie en tuinkers. te bereiden
- Bak de broodjes af volgens de beschrijving op de verpakking.
- Verwarm ondetussen een klein scheutje olijfolie in de wok en laat de spinazie slinken. Laat uitlekken in een zeef en duw met een lepel zoveel mogelijk vocht uit de spinazie. Breng op smaak met peper en zout.
- Roer de mayonaise met de mosterd door elkaar.
- Halveer de broodjes en laat ze iets uitdampen. Besmeer de boven en onderkant van de broodjes met de mosterd mayonaise. Verdeel de spinazie over de 2 onderkant en leg er de plakjes ei op. Bestrooi met tuinkers en serveer meteen.