Recept
« Terug naar recepten
Broodje pulled zalm met ei
PT15M
Broodje pulled zalm met ei
Een luxe lunch of heerlijk voor bij de (Paas)brunch.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje pulled zalm met ei te bereiden
- Kook de eieren en laat ze schrikken, bak de broodjes af, pluk de zalm uit elkaar en maak een sausje van de mayonaise, yoghurt, citroensap en pezo.
- Snij de broodjes doormidden en doe op elke helft een flinke lepel van het sausje. Beleg het met de zalm, doe een dot(je) mayo erop, bestrooi het geheel met fijngeknipte bieslook en leg op elke helft een half ei.