Deze hoeveelheid is voldoende om een lunchbroodje voor 2 personen mee te bedekken. Ideaal als borrelhapje op een toastje voor 4 personen.
Recept
« Terug naar recepten
Zelfgemaakte eiersalade met spekjes.
PT15M
Zelfgemaakte eiersalade met spekjes.
Als je in de ochtend uren alvast de eieren kookt , laat schrikken en afkoelen
en de spekjes ook al krokant bakt , staat deze verrukkelijke salade met een
knapperige touch in no time op tafel. Snel en gemakkelijk te maken . Deze
hoeveelheid is als lunch voor 2 personen op 4 sneetjes knapperig brood
naar keuze.
Uiteraard ook ideaal voor bij de borrel op een toastje. Dan is deze
hoeveelheid voldoende voor 4 personen
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
AD eigen tekst en foto
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zelfgemaakte eiersalade met spekjes. te bereiden
- Bak de spekjes in een doge koekenpan uit en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Prak ondertussen de gekookte en afgekoelde eieren fijn.
- Voeg de meeste spekjes als ze zijn afgekoeld toe.
- Roer er de mayonaise, mosterd en Griekse Yoghurt met een deel van de bieslook door.
- Serveer in een kommetje en garneer met de achtergehouden bieslook en spekjes.