Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Vakantiegerechten juli 2011.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : steak en aardappelsla
PT10M
Vakantie : steak en aardappelsla
Een heerlijk vakantie : steak en aardappelsla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : steak en aardappelsla te bereiden
Aardappelen schillen wassen en in kleine blokjes snijden, kook deze beetgaar en laat afkoelen.
Eieren: de dooier en het wit van het ei scheiden, het geel van het ei mengen met de fijn gesneden ajuinpijpjes, mosterd, mayonaise en zilver ajuintjes, kruid goed af en als laatste grof gesneden wit van het ei en aardappelen eronder mengen.
Steak aan beide kanten dicht schroeien, kruiden naar smaak, bak deze 3 min aan beide kanten.
Serveer deze met de brie en aardappelsla en groenten naar keuze.
Eieren: de dooier en het wit van het ei scheiden, het geel van het ei mengen met de fijn gesneden ajuinpijpjes, mosterd, mayonaise en zilver ajuintjes, kruid goed af en als laatste grof gesneden wit van het ei en aardappelen eronder mengen.
Steak aan beide kanten dicht schroeien, kruiden naar smaak, bak deze 3 min aan beide kanten.
Serveer deze met de brie en aardappelsla en groenten naar keuze.
derbyke zegt: