KookJij

Vakantie : steak en aardappelsla

Een heerlijk vakantie : steak en aardappelsla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie : steak en aardappelsla te bereiden

Aardappelen schillen wassen en in kleine blokjes snijden, kook deze beetgaar en laat afkoelen.
Eieren: de dooier en het wit van het ei scheiden, het geel van het ei mengen met de fijn gesneden ajuinpijpjes, mosterd, mayonaise en zilver ajuintjes, kruid goed af en als laatste grof gesneden wit van het ei en aardappelen eronder mengen.
Steak aan beide kanten dicht schroeien, kruiden naar smaak, bak deze 3 min aan beide kanten.
Serveer deze met de brie en aardappelsla en groenten naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Vakantiegerechten juli 2011.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Henk, helemaal niet dom ;)het zijn lente- uitjes, groetjes:);):p
Henk

Henk zegt:
Ik zal wel dom zijn doordat ik blond ben, maar wat zijn Ajuinuitjes en Ajuinpijpjes:(:(