Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met venkel en komkommer
PT30M
Aardappelsla met venkel en komkommer
Een heerlijk aardappelsla met venkel en komkommer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met venkel en komkommer te bereiden
Aardappelen in blokjes gesneden beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn.
Laat afkoelen.
Venkel in blokjes snijden, komkommer halveren ontpitten en in maantjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd en kruiden onder elkaar voeg deze bij de aardappelen en groenten.
Meng alles voorzichtig onder elkaar.
Serveer zeer fris.
Laat afkoelen.
Venkel in blokjes snijden, komkommer halveren ontpitten en in maantjes snijden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Meng de mayonaise, mosterd en kruiden onder elkaar voeg deze bij de aardappelen en groenten.
Meng alles voorzichtig onder elkaar.
Serveer zeer fris.