Recept
« Terug naar recepten
Gewokte spinazie met roomkaas en ei
PT10M
Gewokte spinazie met roomkaas en ei
Snel klaar, gezond en erg lekker bij vis, biefstuk, varkenshaas of met pasta.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokte spinazie met roomkaas en ei te bereiden
- Doe wat olijfolie in een wok en bak hierin de fijngesneden en gehakte knoflook een minuutje.
- Voeg de roomkaas toe en meng het goed doorelkaar.
- Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en blijf goed roerbakken.
- Voeg naar smaak peper en zout toe.
- Snij de gekookte eieren in blokjes en schep dit door de massa.