Recept
« Terug naar recepten
Romig spinaziestamppotje met ei en pesto
PT30M
Romig spinaziestamppotje met ei en pesto
Spinazie en ei is een perfecte combinatie maar om het samen in een
stamppot te verwerken had ik nog nooit eerder aan gedacht. Tot vandaag
dus. Ik wilde perse een stamppot maken en zo is dit recept dus ontstaan.
De groene pesto en de lente uitjes maken het nog lekkerder.
Het stamppotje is prima te combineren bij zowel vlees als vis.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romig spinaziestamppotje met ei en pesto te bereiden
- Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar.
- Kook de eieren (7 minuten).
- Verwarm olie in een wok en fruit hierin eerst de gehakte knoflook en de fijngesneden sjalotten, voeg daarna de gewassen spinazie toe.
- Stamp de aardappelen fijne voeg eerst peper, zout, room en pesto toe. Daarna de in ringetjes gesneden lente ui en de in stukjes gesneden eieren.
- Meng alles goed doorelkaar en schep als laatste de gewokte spinazie erdoorheen.